خواص چغندر و لبو
■ لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است. لبو سرشار از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است.
■ چغندر منبع غنی از ویتامین و مواد معدنی است و میتواند پوست را نرمتر و سفیدتر بکند.
■ چغندر غنی از کلسیم است که برای استحکام استخوان و دندان ها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
■ چغندر به علت داشتن فیبر بالا میتواند به هضم کمک کند.
■ لبو قرمز به کاهش و کنترل کلسترول بد که دلیل اصلی بیماریهای قلبی شناخته شده اند کمک کند.
■ چغندر دارای مادهای به نام کولین است که میتواند حرکات عضلانی، خواب، یادگیری و حافظه را تقویت کند.
■ چغندر برای جلوگیری از سرطانهای کولن، ریه و پوست موثر است.
ممکن است عصارهی لبو این قابلیت را داشتهباشد که از سرطان سینه و پروستات پیشگیری کند.
■ بتا کاروتن یک شکل از ویتامین A که در چغندر وجود دارد به جلوگیری از آب مروارید کمک میکند.
■ با مصرف چغندر حملات قلبی و سکته مغزی به میزان چشمگیری کاهش مییابد.
■ چغندر حاوی ویتامین C است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
■ لبو حاوی نیترات است. نیترات فشار خون را پایین میآورد.
■ برای درمان جوش هر روز صورت خود را با ترکیب آب چغندر و سرکه بشویید.
■ چغندر کالری کمی دارد. افراد از چغندر در رژیم غذایی کاهش وزن و لاغری استفاده میکنند.
■ لبو صفرا را رقیق کرده و باعث میشود به راحتی در کبد و رودهی کوچک جریان داشتهباشد و این به بهبود سلامت کبد کمک میکند.
■ لبو مصرف آدنوزین تریفسفات را در عضلات کاهش میدهد که منبع اصلی انرژی در بدن است. این ویژگی سبب ذخیره شدن انرژی میشود و کمک میکند فرد مدت طولانیتری فعال بماند.
■ کسانی که آب لبو مینوشند مغزی سالمتر و عملکرد شناختی بهتری دارند.
■ فیبر موجود در چغندر قند میتواند هیپرگلیسمی معنی افزایش قند خون را کاهش دهد.
■ فیبر موجود در لبو برای تحرک روده و بهبود سلامت کلی دستگاه گوارش مفید است.
لبو سرشار از فولیک است. فولیک اسید به پیشگیری از نارساییهای لولهی عصبی در نوزاد کمک میکند.
■ فولات موجود در لبو نیز برای کمخونی مفید است
■ از رشد سلولهای تومور جلوگیری میکند
■ این ریشهی خوراکی غنی از ویتامین C است که به جلوگیری از آسم کمک میکند. ویتامین C به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند که دارای مزایای زیادی برای بدن ما است.
■ لبو دارای مزایای مهمی برای بدن ما است. پتاسیم موجود در لبو نیز عملکرد عصب و عضله را بهبود میبخشد. لبو همچنین دارای منگنز است که برای استخوانها، کلیهها و کبد ضروری است. به این ترتیب نتیجه میگیریم که مواد مغذی موجود در لبو، فرآیند رشد بدن ما را بهبود میبخشد.
■به پایین آوردن تب کمک میکند.
■ از آنجایی که لبو به میزان فراوانی ویتامین C دارد، برای تسریع روند بهبودی زخمها و کبودیها فایدهی زیادی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید